angle-left Arrangementer

Arrangementer

Drammensbibliotekene er både bibliotek og litteraturhus. Vi har en rekke aktiviteter i løpet av året, og samarbeider gjerne med andre aktører om å fylle biblioteket med innhold. Hvis du ønsker å arrangere noe på biblioteket, bruk skjemaet her for å kontakte oss.

OBS! På biblioteket lokalisert i Drammen sentrum, er det fullbooka med arrangementer høsten 2020. Ta kontakt hvis du ønsker arrangement i 2021

 

All aktivitet på biblioteket per definisjon i samarbeid med biblioteket, og er underlagt bibliotekets redaksjonelle kontroll og ansvar. Vi forbeholder oss derfor retten til å avvise forespørsler om bruk av bibliotekets areal.

Retningslinjer for arrangementer:

  • Pga. smittevern har vi nå maksgrense på 50 personer pr. arrangement, og alle publikummere må registreres med navn og kontaktinformasjon. 
  • Vedr. aktiviteter med politisk innhold: Drammensbibliotekene er en lovfestet uavhengig arena for debatt og lokalpolitikk, og ønsker å tilrettelegge for lokaldemokrati. Drammensbibliotekene forholder seg prinsipielt nøytral i de politiske temaene som tas opp.
  • Medarrangører styrer selv all sceneteknikk hos oss, inkludert lys, mikrofoner og projektor. Utstyret er meget brukervennlig, og vi tilbyr opplæring på forhånd.

Drammensbiblioteket:

  • Ønsker du servering? Kontakt vår kaffebar Jovialen på epost til biblioteket@jovialen.no
  • Ved arrangement som går utover bemannet åpningstid (19:30 man-tors, 16:00 fredager, 15:00 lørdag og 16:00 søndager) må ansvarlig arrangør skrive meråpent kontrakt på forhånd. Les mer her.

Kontakt oss her!

Søk

Språkvelger

nb-no en-gb