Arrangementer

Arrangementer

Drammensbibliotekene er både bibliotek og litteraturhus. Vi har en rekke aktiviteter i løpet av året, og samarbeider gjerne med andre aktører om å fylle biblioteket med innhold. Ønsker du å arrangere noe, bruk kontaktskjema her.

All aktivitet på biblioteket er per definisjon i samarbeid med biblioteket, og er underlagt bibliotekets redaksjonelle kontroll og ansvar. Vi forbeholder oss derfor retten til å avvise forespørsler om bruk av bibliotekets areal.

Retningslinjer for arrangementer:. 

  • Vedr. aktiviteter med politisk innhold: Drammensbibliotekene er en lovfestet uavhengig arena for debatt og lokalpolitikk, og ønsker å tilrettelegge for lokaldemokrati. Drammensbibliotekene forholder seg prinsipielt nøytral i de politiske temaene som tas opp.

Drammensbiblioteket:

  • Ønsker du servering? Kontakt vår kaffebar Jovialen på epost til biblioteket@jovialen.no
  • Ved arrangement som går utover bemannet åpningstid (19:30 man-tors, 16:00 fredager, 15:00 lørdag og 16:00 søndager) må ansvarlig arrangør skrive meråpent kontrakt på forhånd. Les mer her.
  • Dersom det er ønskelig kan medarrangør styre teknikk selv, inkludert lyd og lys. Det vil i så fall gis god opplæring på forhånd. 

For øvrige spørsmål kan du kontakte Martin Nordli på epost: martin.nordli@drammen.kommune.no eller tlf: 91847150

Kontakt oss her!

Søk

Språkvelger