angle-left E-bøker og e-lydbøker

E-bøker og e-lydbøker

Les bøker og lytt til lydbøker digitalt med vår app BookBites! Les og lytt til engelskspråklig litteratur med appen Libby!

BookBites

• Du kan låne bøker og lydbøker i appen BookBites. Du kan laste ned BookBites i Apples App Store eller Googles Play butikk. Her finner du titler for alle aldersgrupper, både skjønnlitteratur og faktabøker.
  • For å bruke BookBites må du ha Nasjonalt lånekort og PIN-kode. Dersom du ikke har nasjonalt lånekort kan du ta med legitimasjon til ditt bibliotek, så ordner vi det!
  • Du må ha en smarttelefon eller et nettbrett med iOS (iPhone, iPad) eller Android (Samsung, Sony, HTC m.fl.)
  • Har du ikke brukt BookBites før? Les under!

Hvordan komme i gang med BookBites?

• Last ned appen "BookBites bibliotek" på App Store eller Google Play
  • Opprett bruker. Følg instruksene.
  • Lån bøker!

Du vil trenge en e-postadresse og et lånekort fra biblioteket. Du bruker e-postadressen til å opprette en bruker. Passordet du velger må bestå av seks tegn (bokstaver eller tall).

Den første gangen du logger deg inn i BookBites, må du velge bibliotek og gi appen informasjon om lånekortet ditt.

Lær mer her:

Libby

Nå kan du låne e-bøker og e-lydbøker på engelsk fra bibliotekene i Viken! Har du et nettbrett eller smarttelefon? Da kan du få tilgang til engelsk litteratur via appen Libby. Hvis du ønsker, kan du også få tilgang via PC. Det er enkelt å se hva som er tilgjengelig for utlån.

• Libby er den nye appen for å laste ned og lese e-bøker, e-lydbøker og magasiner fra OverDrive
  • Libby er enkel å bruke, også for deg som er nybegynner
  • Last ned appen fra App Store og Google Play (for smarttelefoner og nettbrett)
  • Trenger du hjelp? Se mer informasjon om Libby på Libbys hjelpesenter

Hvordan komme i gang med Libby?

• Last ned "Libby, by Overdrive"-appen
  • Trykk på "I'll search for a library" - Søk på "Viken" og trykk "Yes"
  • Trykk på "Add your card"
  • Logg inn med lånekortnummer