Midlertidig stengt

Midlertidig stengt

Drammensbibliotekene holder stengt inntil videre for å unngå smittespredning. Meråpent vil også være utilgjengelig i stengeperioden. Det er vanskelig å si noe om når vi kan åpne igjen. Inntil ny beskjed gis vil alle bibliotekene være stengt.

Hva skal jeg gjøre med bøkene jeg har hjemme? Får jeg gebyr hvis jeg ikke leverer de?
I forbindelse med klikk og hent kan du nå levere på hverdager i tidsrommet 10:00 - 15:00. Dersom du ikke har mulighet til å levere dine lån vil du ikke få gebyr. Dine lån vil bli fornyet frem til vi åpner som normalt igjen. Føler du deg dårlig ber vi deg som å holde deg hjemme. Les mer om klikk og hent her.

Når åpner dere igjen?
Det er vanskelig å si noe om når vi kan åpne igjen. Inntil ny beskjed gis vil alle bibliotekene være stengt. 

Jeg har lest ut alle bøkene mine! Hva skal jeg gjøre nå?
Heldigvis har vi mange digitale tilbud til dere! Du kan låne bøker og lydbøker i appen BookBites. Du kan laste ned BookBites i Apples App Store eller Googles Play butikk. Her finner du titler for alle aldersgrupper, både skjønnlitteratur og faktabøker. I FilmBib kan du se kortfilmer og dokumentarfilmer av nyere dato, men også et utvalg eldre. Det blir stadig lagt til nye filmer i arkivet, så sjekk ofte for nye interessante filmer! På Nasjonalbibliotekets nettsider får du tilgang til en rekke digitale arkiver, deriblant over 250 000 digitaliserte bøker som er fritt tilgjengelig for alle, digitaliserte aviser samt tidsskrift og bilder.

Nå har vi også åpnet for klikk og hent, hvor du kan bestille medier på våre nettsider og hente de på hverdager i tidsrommet 10:00 - 15:00! 

Søk

Språkvelger