Smittevern på høstens arrangementer

Smittevern på høstens arrangementer

På grunn av Covid-19 må vi følge noen smittevernregler for arrangementer fremover. Hva dette betyr for deg som publikummer, kan du lese om her.

Registrering av publikum

Et av de viktigste smittevernstiltakene vi er pålagt å overholde, er registrering av publikum med navn og kontaktinfo på alle arrangement. Dette fordi vi må ha en liste med deltakere vi kan sende til smittevernsoverlegen dersom det blir et smitteutbrudd. Listene lagres i 10 dager i henhold til personvernloven og destrueres deretter.

Registrering foregår på følgende måter:

  • Publikum må forhåndsreservere plass på de aller fleste arrangementene som holdes ved scenene. Disse arrangementene vil være tydelig merket her på nettsiden og Facebook. Dere melder dere på ved å trykke «Registrer» på det arrangementet du vil på, og fyll inn navn og e-postadresse. Det kan bare reserveres én plass per e-post. Unntaket her er barne/familiearrangement der én voksen kan melde på opptil tre antall barn på sin e-post.
  • På arrangementer som ikke er merket med forhåndsreservering, kan du bare møte opp.Det er allikevel begrenset med plasser, så du kan oppleve at det er fullt. Publikum blir registrert med navn og kontaktinfo.

Ellers gjelder de generelle smittevernstiltakene på alle arrangement og aktiviteter:

  • Publikum må holde én meter avstand.
  • Bruk av antibac og vasking av hender gjelder fremdeles. Antibac vil være tilgjengelig i sceneområdet.
  • Publikum med symptomer på smitte oppfordres til ikke å komme på arrangementet.
  • På større arrangementer ved scenene, er det en maksgrense på 50 pers. På andre områder i bibliotekene er det begrenset med plasser. Disse arrangementene er tydelig merket her på nettsiden og på Facebook.

Search the catalogue

Language