angle-left Nils og nabokjøterne
View title Debug

Nils og nabokjøterne

Nils er livredd for hunder. Han vil gjerne at mamma kjører han til skolen, så han slipper å møte naboens hunder Tusse og Nusse på veien. Han tror de er ganske blodtørstige. Det høres i alle fall sånn ut, de er to skikkelige hissigpropper. For ikke å snakke om vakthunden Hannibal lengre borte i gata. Nils kaller den bare for Kannibal. Men nei, Nils må gå til skolen. Han må øve seg, sier mamma.

Foreldrene tenker at de skal kjøpe seg en hund, det vil hjelpe Nils. Men Nils ønsker seg mest av alt en edderkopp. Han går til dyrebutikken og kjøper nydelige Rosa. Da mamma får se edderkoppen, blir det skikkelig rabalder.

Men heldigvis har Nils Gunnersen som lufter hunden sin i parken hver dag. Han synes Rosa er kjempefin. Selv har Gunnersen hunden Ramses, ei kjempebikkje. Nils synes den er skummel, og han er redd den. Men Gunnersen er også redd for noe, alle er jo det. Gunnersen er nemlig redd for duer, og dem er det mange av. Nils og Gunnersen legger en plan. Kan de klare å hjelpe hverandre å bli kvitt hundeskrekken og dueskrekken?

Denne boka passer best for deg mellom 7 og 9 år.

Similar titles from the collection

Search

Language

nb-no sv-se en-gb

Categories Navigation