«En nesten endelig liste over verste mareritt» av Krystal Sutherland
View title Debug

En nesten endelig liste over verste mareritt

Dette er historien om Esther Sutherland, 17 år, og hennes familie som tror seg forfulgt av en forbannelse. Alle i familien har en eller annen fobi eller angst. Esther jobber med en liste over alt det hun frykter og som hun må holde seg unna for å holde forbannelsen unna. Det blir det mye vondt og mange tvangshandlinger av.

Så møter Esther igjen sin gode venn, kjæreste og soulmate fra barndommen, Jonah. Han som bare stakk etter å ha beskyttet henne mot mobberne. Hun har aldri tilgitt ham det. Nå finner han hennes liste over alle marerittene og klarer mirakuløst å overtale henne til å møte alt det hun frykter. Sammen med Jonah skal hun ta brodden av hvert eneste punkt på mareritt lista. Det blir litt av et eventyr. Jonah er kreativ, oppfinnsom, spennende og veldig snill. Jonah er samtidig den som har det tøffest av alle.

Denne boka handler om så mye. Den handler om hvordan angst kan styre menneskers liv. Den handler om redselen for å bli altfor glad i noen, redselen for å miste, redselen for å leve og redselen for å dø. Den handler om å klare å tilgi og om å tørre å si at man er glad i noen. Den handler om å klare å be om hjelp og om å våge livet. Og at man alltid må huske på å bevare de gode stundene. 

Similar titles from the collection

Search

Language