Asset Publisher

Hjemsøkt av Christoffer Lamøy
View title Debug

Hjemsøkt

Forfatteren har skrevet en spennende bok som får oss til å kjenne på frysninger nedover ryggen og følelsene av redsel og vantro. Boken passer ikke for pyser, du bør like grøss og gru. Hjemsøkt handler om et hus i Naustveien 37, i en liten bygd i Nord-Norge. Det viser seg at dette huset har en spesiell historie som ingen vil fortelle om. Kan et hus være ondt? Allerede på utsiden av huset får hovedpersonen Henrik en litt grøssende følelse.  

Familien til Henrik består av far og mor og lillebroren Gard som er litt spesiell. Faren er oppvokst i bygda og moren er kunstner. Alle er spente på hvordan det vil bli å bo i stort gammelt hus, kontra en liten leilighet i Oslo.  

Henrik er klar for en ny start, avskjeden med gutta i gamle klassen gikk fint, han savner de ikke. 

Det rare er at det hele tiden skjer nye ting, som gjør at man får en guffen følelse av at det skjer uforklarlige ting. Både lillebroren, faren og moren forandrer personligheten sin ettersom tiden går. Henrik og Elfrida, som kalles Lida blir venner og gjør undersøkelser for å finne ut av historikken til huset. Velskrevet bok, med mange spennende og skumle hendelser, gjør at man ikke klarer å legge fra seg boken. 

Dersom du liker skumle historier som Marg & bein serien, så er dette en fin bok for deg! 

Similar titles from the collection

Search

Language