Asset Publisher

Children of Blood and Bone av Tomi Adeyemi (bok 1, Legacy of Orïsha)
View title Debug

Children of blood and bone

Priser: 

Audie Award, Audiobook of the Year (2019) 

Best Newcomer (Sydney J. Bounds Award) (2019) 

Andre Norton Award (2018) 

Goodreads Choice Award, Debut Author and Nominee for Young Adult Fantasy & Science Fiction (2018) 

Dragon Award, Best Young Adult / Middle Grade Novel (2018)

 

Zélie Adebola bodde en gang i en verden fylt med magi. Så, etter ordre fra en brutal konge, ble alle magi fjernet og drept. Zélie mister moren sin og må sammen med faren og broren prøve å overleve i en verden hvor all magi blir slått hardt ned på. Ved en tilfeldighet møter hun er prinsesse på rømmen og sammen starter de kampen for å bringe magien tilbake til verden.  

Forfatteren har lagd en fantastisk verden hvor soldater rir på snøleoparder, magien er alltid tilstedeværende under overflaten og to jenter oppdager hvor sterke de egentlig er! 

 

For deg som liker bøker som Black Panther av Jack Kirby og Stan Lee, Goddess in the Machine av Lora Beth Johnson, Legendborn av Tracy Deonn  og Shadow and Bone av Leigh Bardugo

 

Vi anbefaler å låne boka som lydbok via Libby for en helt utrolig leseropplevelse av denne boka. Boken leses høyt av skuespiller Bahni Turpin og vant Audie Award for årets lydbok i 2019. For å bruke Libby må du laste ned appen og logge inn med lånekortnummer og pin-kode for gratis lytting og lesing av engelsk litteratur. 

Tjenesten er levert av Viken Fylkesbibliotek for alle lånere i Viken. Du kan lese mer om tilbudet her: https://vikenfylkesbibliotek.no/lommeboka-libby/ 

Similar titles from the collection

Search

Language