angle-left «De døde ser deg» av Alexander Løken
View title Debug

De døde ser deg

De døde ser deg, men ikke alle ser de døde.

Liv Wiik på seksten er en av de få som kan se og snakke med gjenferd. Hun er en såkalt nekromantiker, noe som er hennes store hemmelighet.

Noe som derimot ikke er hemmelig, er at Liv er uhelbredelig syk. Sykdommen gjør at hun stort sett holder seg hjemme, som befinner seg i en ambassadørbolig i Tokyo, sammen med foreldrene og lillesøsteren.

Her bruker hun nettstedet Oculink til å holde kontakten med vennene. Oculink er noe alle bruker, det er et nettsted hvor en kan snakke med andre, og skrive og lese poster om hva folk har gjort i løpet av en dag.

Everest Brox er eier av Oculink, noe som har gjort han svært rik. Mer presist kommer ikke all rikdommen fra nettstedet, for ved hjelp av pengene har han fått gjenferd til å jobbe for seg. Disse usynlige hjelperne kan enkelt stjele all verdens hemmeligheter, noe som har gitt Everest enda mer penger og makt.

Men, han vil ha mer, så nå har han en enda større plan. Og til dette trenger han noen med helt spesielle evner, slik som de Liv har. Liv skjønner hva planen går ut på, og vil først ikke hjelpe. Men, når Everest svarer med å true familien hennes, og samtidig lokke henne med en kur for sykdommen, stilles Liv ovenfor et umulig valg.

Similar titles from the collection

Search

Language

nb-no en-gb