Results list

2b57b92a-d27d-476c-bc87-790f46fc2a77
Book:Ransoms, raids & revenge:2022 Book
Author: Muchamore, Robert
Year: 2022
Language: English
Shelf mark: 82
Media class: Book
Publisher: Hot Key Books
Resource type: Electronic material
Note: Alder: 9-13 år God, leselig skrift heftet Engelsk tekst
Robin Hood er en ung gutt med et talent for datateknologi og bueskyting. Det kommer godt med i Locksley, som pleide å være en fremgangsrik by, men har endt opp som et ødeland av tomme hus, giftig jordsmonn og familier som lever på kanten. I tillegg ligger makten hos den profittbesatte sheriffen av Nottingham, alliert med gjenglederen Guy Gisborne. Når faren hans blir beskyldt for et ran blir Robin og broren Little John jaget ut av byen og må overleve i Sherwood-skogen, som strekker seg 300 kilometer og huser frie og lovløse mennesker. Sammen med de andre lovløse går Robin nå gjennom en brutal vinter ute i skogen, og han befinner seg plutselig midt i sitt livs største hackingoppdrag når en styrtrik mann ber om hjelp til å finne hunden sin. Fortelling for ungdomstrinnet og oppover. Omtalen er utarbeidet av BS.
Robin Hood er en ung gutt med et talent for datateknologi og bueskyting. Det kommer godt med i Locksley, som pleide å være en fremgangsrik by, men har endt opp som et ødeland av tomme hus, giftig jordsmonn og familier som lever på kanten. I tillegg ligger makten hos den profittbesatte sheriffen av Nottingham, alliert med gjenglederen Guy Gisborne. Når faren hans blir beskyldt for et ran blir Robin og broren Little John jaget ut av byen og må overleve i Sherwood-skogen, som strekker seg 300 kilometer og huser frie og lovløse mennesker. Sammen med de andre lovløse går Robin nå gjennom en brutal vinter ute i skogen, og han befinner seg plutselig midt i sitt livs største hackingoppdrag når en styrtrik mann ber om hjelp til å finne hunden sin. Omtalen er utarbeidet av BS.
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
dfe85c66-6220-4167-aa7b-9a875ba4e1fc
Book:Her kommer Paddington:1998 Book
Author: Bond, Michael
Year: 1998
Language: Norwegian Bokmål
Media class: Book
Publisher: Sandviks bokforl.
Resource type: Electronic material
Note: ib. Elektronisk reproduksjon
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
19327349-10c9-47cc-80e7-d684d8f25974
Book:Spider-Man's beyond amazing adventures : 3 books in 1:2022:First bind-up edition Book
Author: Cadenhead, MacKenzie
Year: 2022
Language: English
Shelf mark: 82
Media class: Book
Edition: First bind-up edition
Publisher: Marvel Comics
Resource type: Electronic material
Note: Alder: 6-11 år God, leselig skrift heftet Engelsk tekst
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
e481beac-38ca-4a7c-94ed-7d110613ad8f
Book:Dragon ball. 1:2016:3-i-1 utg Book
Author: Toriyama, Akira
Year: 2016
Language: Norwegian Bokmål
Media class: Book
Edition: 3-i-1 utg
Publisher: Outland
Resource type: Physical
Note: Alder: 11-16 år h. Motsatt leseretning
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 19, 20 og 21. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 25, 26 og 27. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 28, 29 og 30. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 31, 32 og 33. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 34, 35 og 36. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 37, 38 og 39. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 40, 41 og 42. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 22, 23 og 24. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. I denne utgaven er de tre første volumene samlet. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 4, 5 og 6. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 7, 8 og 9. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 10, 11 og 12. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating
2bdd5c50-a6ad-40b7-88c2-9c342a4e38fa
Book:Xoxo:2022 Book
Author: Oh, Axie
Year: 2022
Language: English
Shelf mark: 82
Media class: Book
Publisher: HarperCollins
Resource type: Electronic material
Note: Alder: Ungdom fra 13 år heftet Engelsk tekst
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
cfa1409c-84fd-43be-b593-5499588c1897
Book:All american boys:2021 Book
Author: Reynolds, Jason
Year: 2021
Language: English
Shelf mark: 82
Media class: Book
Publisher: Faber & Faber
Resource type: Electronic material
Note: Engelsk tekst Alder: Ungdom fra 13 år God, leselig skrift heftet
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
fa8f80a3-c21a-445e-b264-924b11e7702a
Book:Clementine. Book 1:2022 Book
Author: Walden, Tillie
Year: 2022
Language: English
Shelf mark: 82
Media class: Book
Publisher: Image Comics
Resource type: Electronic material
Note: Alder: Ungdom fra 13 år heftet Engelsk tekst
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
0e2abfa8-8dc8-4e5a-a249-2ceb1cb1aa31
Book:My Hero Academia. Vol. 31, Izuku Midoriya and Toshinori Yagi:2022 Book
Author: Horikoshi, Ko¯hei
Year: 2022
Language: English
Shelf mark: 82
Media class: Book
Publisher: Viz
Resource type: Electronic material
Note: Alder: Ungdom fra 13 år heftet Engelsk tekst
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
431cbb0f-bcca-4599-9259-3a987dc3b030
Book:Buggin' out! : with Spider-Man, Ant-Man, The Wasp and Doctor Octopus:2018 Book
Author: Cadenhead, MacKenzie
Year: 2018
Language: English
Shelf mark: 82
Media class: Book
Publisher: Marvel
Resource type: Physical
Note: Alder: 6-11 år Lettlest h. Engelsk tekst
Peter Parker, (også kjent som Spiderman) har ventet lenge på skolens vitenskapsmesse, og nå er endelig ventetiden over! Men når messen står i fare takket være Doc Ock, må Peter slå seg sammen med Ant-Man og the Wasp for å redde arrangementet og menneskene som deltar. Dette er en lettlest fortelling. Omtalen er utarbeidet av BS.
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating
7457e92f-ccc2-491e-8476-cf3df98d8797
Book:Paddingtons minnebok:2000 Book
Author: Bond, Michael
Year: 2000
Language: Norwegian Bokmål
Media class: Book
Publisher: Sandvik
Resource type: Physical
Note: ib. Med klaffer til å brette ut
Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating Provide rating

Search the catalogue

Language