«Edelgran» av Fredrik di Fiore
Vis bok Debug

Edelgran

Denne tegneserieromanen handler om samboerparet Dag og Nina, som skal feire jul sammen i Oslo.

Dag er en i utgangspunktet godhjertet fyr, men også klønete, samt at han finner på flere barnslige påfunn, noe som ikke alltid blir like godt mottatt av kjæresten.

Når Dag skal ned i kjellerboden for å hente julepynten, men returnerer uten pynt, bukser, nøkler, og forklaring, virker julefreden langt unna.

Han bedyrer at dette ikke er noe å stresse med, nå skal han bare bruke ekstranøklene for å hente julepynten, og så skal han en tur på jobben for å hente juletreet som han har plassert der så lenge.

Men, heller ikke dette går helt etter planen. Døra til jobben har fått ny lås, og i forsøket på å ringe etter noen som har nøkkel, mister han telefonen ned i en rist.

Dag, med julepyntfadesen friskt i minnet, tar ikke sjansen på å dra hjem tomhendt, så han håper på et julemirakel, og begir seg ut i Oslos gater, på leiting etter et nytt juletre.

Det blir en absurd ferd, med mange uventende hindringer og situasjoner. Og som det så passende står på baksida av boka: «Hvor langt er du villig til å gå for å få en god jul?»

Lignende titler

Søk

Språkvelger