Månedens Bøker November 2020

Meredith Russo - Bursdag
Vis bok Debug

Bursdag

Eric og Morgan er født på samme dag, på samme sykehus. Etter at de og foreldrene ble sittende fast på sykehuset i mange dager under en snøstorm etter fødselen har de vært bestevenner og fullstendig uatskillelige.

Vi får følge Eric og Morgan noen få dager i deres liv, nærmere bestemt på deres felles bursdag fra de er tretten til de er atten år. Som alle som er eller har vært ungdommer vet, så kan mye skje i mellom to bursdager. Venner kan bli enda tettere, eller gli fra hverandre. Kjærlighet kan komme og gå. Familier kan splittes opp eller styrkes. Man kan prøve å rømme fra hvem man egentlig er, eller omfavne det fullt og helt.

Eric og Morgan vil virkelig trenge hverandre i disse årene. For Eric har en far som styrer familien med jernhånd, og Morgan bærer på det som føles som verdens største hemmelighet: at selv om kroppen ser ut som en gutt, så er Morgan en jente. Men kan selv et vennskap som deres overleve alle livets utfordringer?

En rå, sår og nydelig bok om hemmeligheter, sorg, identitet, og de menneskene som kan ødelegge livet, og de som kan redde det.

Lignende titler

Søk

Språkvelger