Nye barnebøker

2b57b92a-d27d-476c-bc87-790f46fc2a77
Bok:Ransoms, raids & revenge:2022 Bok
Forfatter: Muchamore, Robert
År 2022
Språk: Engelsk
Hylle: 82
Medietype: Bok
Utgiver: Hot Key Books
Ressurstype: Elektronisk
Merknad: Alder: 9-13 år God, leselig skrift heftet Engelsk tekst
Robin Hood er en ung gutt med et talent for datateknologi og bueskyting. Det kommer godt med i Locksley, som pleide å være en fremgangsrik by, men har endt opp som et ødeland av tomme hus, giftig jordsmonn og familier som lever på kanten. I tillegg ligger makten hos den profittbesatte sheriffen av Nottingham, alliert med gjenglederen Guy Gisborne. Når faren hans blir beskyldt for et ran blir Robin og broren Little John jaget ut av byen og må overleve i Sherwood-skogen, som strekker seg 300 kilometer og huser frie og lovløse mennesker. Sammen med de andre lovløse går Robin nå gjennom en brutal vinter ute i skogen, og han befinner seg plutselig midt i sitt livs største hackingoppdrag når en styrtrik mann ber om hjelp til å finne hunden sin. Fortelling for ungdomstrinnet og oppover. Omtalen er utarbeidet av BS.
Robin Hood er en ung gutt med et talent for datateknologi og bueskyting. Det kommer godt med i Locksley, som pleide å være en fremgangsrik by, men har endt opp som et ødeland av tomme hus, giftig jordsmonn og familier som lever på kanten. I tillegg ligger makten hos den profittbesatte sheriffen av Nottingham, alliert med gjenglederen Guy Gisborne. Når faren hans blir beskyldt for et ran blir Robin og broren Little John jaget ut av byen og må overleve i Sherwood-skogen, som strekker seg 300 kilometer og huser frie og lovløse mennesker. Sammen med de andre lovløse går Robin nå gjennom en brutal vinter ute i skogen, og han befinner seg plutselig midt i sitt livs største hackingoppdrag når en styrtrik mann ber om hjelp til å finne hunden sin. Omtalen er utarbeidet av BS.
Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse
dfe85c66-6220-4167-aa7b-9a875ba4e1fc
Bok:Her kommer Paddington:1998 Bok
Forfatter: Bond, Michael
År 1998
Språk: Norsk bokmål
Medietype: Bok
Utgiver: Sandviks bokforl.
Ressurstype: Elektronisk
Merknad: ib. Elektronisk reproduksjon
Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse
19327349-10c9-47cc-80e7-d684d8f25974
Bok:Spider-Man's beyond amazing adventures : 3 books in 1:2022:First bind-up edition Bok
Forfatter: Cadenhead, MacKenzie
År 2022
Språk: Engelsk
Hylle: 82
Medietype: Bok
Utgave: First bind-up edition
Utgiver: Marvel Comics
Ressurstype: Elektronisk
Merknad: Alder: 6-11 år God, leselig skrift heftet Engelsk tekst
Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse
e481beac-38ca-4a7c-94ed-7d110613ad8f
Bok:Dragon ball. 1:2016:3-i-1 utg Bok
Forfatter: Toriyama, Akira
År 2016
Språk: Norsk bokmål
Medietype: Bok
Utgave: 3-i-1 utg
Utgiver: Outland
Ressurstype: Fysisk
Merknad: Alder: 11-16 år h. Motsatt leseretning
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 19, 20 og 21. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 25, 26 og 27. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 28, 29 og 30. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 31, 32 og 33. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 34, 35 og 36. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 37, 38 og 39. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 40, 41 og 42. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 22, 23 og 24. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. I denne utgaven er de tre første volumene samlet. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 4, 5 og 6. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 7, 8 og 9. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Manga-tegneserien Dragon Ball handler om Son-Goku, en gutt med apehale, liten av vekst, men som er utrolig sterk. Ved fullmåne forvandles han til en 'vargorilla'. Hans venner og kampfeller er storbyjenta Bulma som er flink til å spore opp dragekuler, den lille grisen Oolong som kan forvandle seg til forskjellige skikkelser, men bare i fem minutter av gangen, Kame-Sennin som lærer Son-Goku våpenløs kamp, og skurkene Yamchu og Pool. Denne utgaven inneholder volum 10, 11 og 12. Manga-tegneserie for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Valgt vurdering Valgt vurdering Valgt vurdering Valgt vurdering Valgt vurdering Valgt vurdering Valgt vurdering Valgt vurdering Valgt vurdering Valgt vurdering
2bdd5c50-a6ad-40b7-88c2-9c342a4e38fa
Bok:Xoxo:2022 Bok
Forfatter: Oh, Axie
År 2022
Språk: Engelsk
Hylle: 82
Medietype: Bok
Utgiver: HarperCollins
Ressurstype: Elektronisk
Merknad: Alder: Ungdom fra 13 år heftet Engelsk tekst
Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse
cfa1409c-84fd-43be-b593-5499588c1897
Bok:All american boys:2021 Bok
Forfatter: Reynolds, Jason
År 2021
Språk: Engelsk
Hylle: 82
Medietype: Bok
Utgiver: Faber & Faber
Ressurstype: Elektronisk
Merknad: Engelsk tekst Alder: Ungdom fra 13 år God, leselig skrift heftet
Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse
fa8f80a3-c21a-445e-b264-924b11e7702a
Bok:Clementine. Book 1:2022 Bok
Forfatter: Walden, Tillie
År 2022
Språk: Engelsk
Hylle: 82
Medietype: Bok
Utgiver: Image Comics
Ressurstype: Elektronisk
Merknad: Alder: Ungdom fra 13 år heftet Engelsk tekst
Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse
0e2abfa8-8dc8-4e5a-a249-2ceb1cb1aa31
Bok:My Hero Academia. Vol. 31, Izuku Midoriya and Toshinori Yagi:2022 Bok
Forfatter: Horikoshi, Ko¯hei
År 2022
Språk: Engelsk
Hylle: 82
Medietype: Bok
Utgiver: Viz
Ressurstype: Elektronisk
Merknad: Alder: Ungdom fra 13 år heftet Engelsk tekst
Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse
431cbb0f-bcca-4599-9259-3a987dc3b030
Bok:Buggin' out! : with Spider-Man, Ant-Man, The Wasp and Doctor Octopus:2018 Bok
Forfatter: Cadenhead, MacKenzie
År 2018
Språk: Engelsk
Hylle: 82
Medietype: Bok
Utgiver: Marvel
Ressurstype: Fysisk
Merknad: Alder: 6-11 år Lettlest h. Engelsk tekst
Peter Parker, (også kjent som Spiderman) har ventet lenge på skolens vitenskapsmesse, og nå er endelig ventetiden over! Men når messen står i fare takket være Doc Ock, må Peter slå seg sammen med Ant-Man og the Wasp for å redde arrangementet og menneskene som deltar. Dette er en lettlest fortelling. Omtalen er utarbeidet av BS.
Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse
7457e92f-ccc2-491e-8476-cf3df98d8797
Bok:Paddingtons minnebok:2000 Bok
Forfatter: Bond, Michael
År 2000
Språk: Norsk bokmål
Medietype: Bok
Utgiver: Sandvik
Ressurstype: Fysisk
Merknad: ib. Med klaffer til å brette ut
Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse

Søk

Språkvelger