angle-left Lån av gruppe- og møterom

Lån av gruppe- og møterom

I Drammen og Mjøndalen har vi møterom som kan lånes gratis av ideelle organisasjoner, lag og foreninger. Mjøndalen har også en lesesal med plass til 10 stk.

Drammen

Drammensbiblioteket har ett møterom i 2. etasje som kan lånes gratis av ideelle organisasjoner, lag og foreninger. Bedrifter kan ikke booke rommet. Møterommet er tilgjengelig i hele bibliotekets åpningstid og det er gratis å benytte. Rommet er kun beregnet for møtevirksomhet.

Klikk her for å booke møterommet.

OBS! Møterommet er ikke booket før du får en bekreftelse fra oss. Hvis du ikke får bekreftelse innen 24 timer, ta kontakt med oss på e-post eller telefon.

Praktisk informasjon:

• Møterommet er tilgjengelig mellom klokken 07:00 og 23:00 og det er gratis å benytte.
  • Nøkkelkort til møterommet hentes hos Papirbreddens skranke i 1. etasje før møtet starter. Merk at Papirbredden har andre åpningstider enn biblioteket. Disse finner du her: http://papirbredden.no/apningstider-og-kontaktinfo/
  • Teknisk utstyr: TV-skjerm, flippover, HDMI og VGA kabel for tilkobling fra PC, slengledning.
  • Maks kapasitet er 20 personer.
  • Trådløst nett og kablet nett er tilgjengelig.
  • Nøkkelkort puttes i postkasse på møterommet etter møteslutt.

Mjøndalen

Mjøndalen bibliotek har to møterom som kan benyttes. Vi har også en lesesal med plass til 10 studenter. Her er det ingen reservering.

• Hvert møterom har plass til 6-8 personer. Dersom man ønsker et større rom, kan veggen mellom rommene fjernes og antall plasser dobles.
  • Teknisk utstyr: Projektor og whiteboard.

Regler for bruk av møterom i Drammen og Mjøndalen

• Ved uteblivelse kanselleres bestillingen etter 30 min. Rommet kan da reserveres av andre.
  • Dersom det er ønske om å benytte møterommet utenom bemannet åpningstid må det signeres en meråpentkontrakt. Dette gjør du i våre skranker i bemannet åpningstid.
  • Møterommet er selvbetjent, personale bidrar ikke med rydding, teknisk veiledning og lignende.
  • Møterommet skal ryddes av låntager etter bruk. Whiteboard skal vaskes, bord og stoler skal være ryddet. Kaffekopper og annet skal være borte.
  • Møterommet er forbeholdt møtevirksomhet, ikke arrangement, åpne kurs og lignende.

Regler kun for Drammen

• En gruppe kan maks ha 2 bestillinger per uke av samme person/gruppe.
  • Alle bookinger skal ha en ansvarlig person som kan nås på mobil og e-post.
  • Aldersgrense for bruk av møterommet er 18 år.
  • Møterommet kan ikke bookes av grupper på mindre enn fem personer.

Språkvelger

nb-no sv-se en-gb