TRE OM hjemsted: Bokbading med Levi Henriksen - Arrangementsdetaljer

TRE OM hjemsted: Bokbading med Levi Henriksen

Hjemstedet ditt – hva betyr det for deg? Levi Henriksen bokbades av sin faste bokbader Elisabeth Johansen.

Hjemstedet ditt – hva betyr det for deg? Kjenner du det kribler over av varme følelser for bygda/byen og folka der? Har du kanskje funnet deg et nytt hjemsted? Eller savner du hjemstedet og drømmer deg tilbake.

Denne våren skal vi, gjennom vår arrangementsrekke «TRE OM», se litt nærmere på et tilbakevendende tema i både litteraturen, musikken og kunsten: nemlig hjemstedet.

Vi bråstarter året med å bokbade en forfatter som mer enn noen andre, skriver om røtter og tilhørighet og om stedets betydning for karakterens personlighet. Han har tatt oss med til den fiktive bygda Skogli der vi møter mennesker som har tatt seg en tur ned i grøftekanten, de motløse og de håpefulle.

Det er selvfølgelig Levi Henriksen som sitter klar på hovedscenen vår tirsdag kl 19:30, og sammen med han sitter hans faste og meget erfarne bokbader Elisabeth Johansen.

Den 12.januar er det premiere på Brageteatrets oppsetning «Det er her vi kommer fra», basert på Henriksens noveller. Kanskje det blir en smakebit før bokbadet?

Dette blir en morsom, rørende og gjenkjennende kveld med Levi Henriksen – mannen som skriver med hjertet i hånda.

Foto: Tor Orset

Språk Språk