Vi har valgt interiørarkitekt til ny barneavdeling!

Drammensbiblioteket har nå avsluttet konkurransen om å anskaffe en interiørarkitekt som skal tegne ut bibliotekets nye barneavdeling og 3.etasje.  I konkurransen la biblioteket vekt på å tilegne seg en samarbeidspartner med hjerte for bibliotek, som ville være med å forme Drammensbiblioteket inn i fremtiden.

Biblioteket fikk inn fem tilbud og av de ble tre kandidater invitert inn til forhandlinger.  Til slutt var det firmaet Nyfelt og Strand Interiørarkitekter som gikk av med seieren.
Biblioteksjef Monica Nyhus forteller at  det var tett konkurranse mellom tilbyderne, men Nyfelt og Strand hadde det lille ekstra. De leverte en visjon og forslag til konsept som var gjennomført, spennende og funksjonell og konseptet oppfyller bibliotekets ønske om å skape en sosial møteplass på tvers av generasjoner på en svært god måte.

Nå gleder vi oss bare til å starte på arbeidet med å lage den beste barneavdelingen i Norge, og vi oppfordrer alle våre bibliotekbrukere til å komme med innspill og ønsker. Send oss en e-post eller kontakt oss på sosiale medier. Vi har satt oss et hårete mål om å ha ny barneavdeling klar før årsskifte, og skal jobbe hardt mot det, lover Monica Nyhus.

Om Nyfelt og Strand Interiørarkitekter

Nyfelt og Strand interiørarkitekter ble opprettet i 2010. Firmaet består av to ansvarlige partnere; Anne-Linn Nyfelt og Merete Strand Heien.

Etter mange år i faget, har Nyfelt og Strand bred erfaring med ulike typer prosjekter. Kundens behov, identitet og økonomiske forutsetning samt byggets arkitektoniske rammer, er alltid utgangspunktet for prosessen. Interiørarkitektens oppgave er å lytte, stille de rette spørsmålene og veilede underveis, slik at endelig løsning er brukertilpasset og har et høyt faglig nivå.

Nyfelt og Strand interiørarkitekter tar oppdrag i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold, med hovedvekt på Oslo, Drammen og Tønsberg.

For mer informasjon, kontakt Monica Nyhus, biblioteksjef Drammensbiblioteket. monica.nyhus@drmk.no / 92433009

 

Foto: nyfeltogstrand.no
 

Språkvelger