Kaffe&Politikk

Liker du kaffe? Og opptatt av samfunnsaktuelle temaer som berører deg og byen din? Da burde du sjekke ut Kaffe&Politikk – vårt nye samfunnsengasjerte arrangement! Tre ganger i løpet av våren kan du komme innom oss for å høre om samfunnsaktuelle temaer og delta i en «opplyst samtale».

 

7. februar får vi besøk av Bjørn Olav Nordahl fra NRK Brennpunkt og Kristin Monstad, redaktør i Drammens Tidende. Bjørn Olav Nordahl er journalisten som var sentral i avdekkingen av korrupsjonssaken i byggesaksavdelingen i Drammen kommune. Drammens Tidende har også ansatt en medarbeider som har undersøkende journalistikk som hovedoppgave.

Temaet for møtet vil være varsling, korrupsjon, gravejournalistikk, kildevern og medias rolle som «samfunnsvokter». Et veldig aktuelt tema ettersom rettssaken om korrupsjonssaken i Drammen nå er i gang og følges av mange.

 

14.mars kan vi glede oss til storfint besøk av komiteleder for Kultur, idrett og byliv i Drammen bystyre: Fredrik Haaning.

I forbindelse med at Drammen bystyre skal vedta ny kulturplan våren 2018, kommer han for å fremlegge utkast til planen og delta i diskusjon i etterkant. Nå har du mulighet til å komme med DIN mening! 

 

25. april kommer ordfører Tore Opdal Hansen på besøk til Kaffe&Politikk.  Mer info kommer! 

Språkvelger