Bli med på å forme fremtidens bibliotek!

Vi fortsetter moderniseringen av Drammensbiblioteket! I løpet av 2018 skal vår 3. etasje og barneavdeling pusses opp! I den anledning holder vi nå en konkurranse for å finne en interiørarkitekt og samarbeidspartner til vårt prosjekt. Dette er en helt unik mulighet til å være med og forme fremtidens bibliotek!

Arealene i bibliotekets 3. etasje skal nå endres slik at det blir mulig å tilby et høyere aktivitetsnivå. Lokalene endres fra å være et «boklager» til å bli en aktiv og attraktiv møteplass for folk. Et sted der du kan, om du ønsker, tilbringe hele dagen. Biblioteket skal fremstå som folks foretrukne tredjested, ikke hjemme, ikke jobb/skole, men stedet du bare kan være og som du kommer tilbake til.

Barna er en ekstra viktig målgruppe for oss. Derfor skal barneavdelingen prioriteres i dette prosjektet. Vi ønsker oss et sted der barn kan være barn, både når det kommer til rolige aktiviteter, og de mer høylytte.

Resten av 3. etasje skal også oppgraderes; Drammen Frivilligsentral skal i løpet av 2018 samlokaliseres med oss og få sin plass. Vi skal også tilrettelegge en del for ungdom, hvor de for eksempel kan gjøre lekser, spille spill, lese eller bare slappe av sammen.

Høres dette ut som noe for deg? Har du det vi ser etter i vår nye samarbeidspartner? Tilbudsfristen er satt til 5. februar. 

Påmelding skjer elektronisk gjennom Mercells portal. 

Mer informasjon og link til påmelding finnes her. 

Foto: Jeanette Veiby

Språkvelger