Kontaktskjema for arrangement

Drammensbiblioteket er både bibliotek og Litteraturhus. Vi har en rekke aktiviteter i løpet av året, og samarbeider gjerne med andre aktører om å fylle biblioteket med innhold. Hvis du ønsker å arrangere noe på biblioteket, bruk skjemaet under for å kontakte oss.

All aktivitet på biblioteket per definisjon i samarbeid med biblioteket, og er underlagt bibliotekets redaksjonelle kontroll og ansvar. Vi forbeholder oss derfor retten til å avvise forespørsler om bruk av bibliotekets areal.

Vedr. aktiviteter med politisk innhold: Drammensbiblioteket er en lovfestet uavhengig arena for debatt og lokalpolitikk, og ønsker å tilrettelegge for lokaldemokrati. Drammensbiblioteket forholder seg prinsipielt nøytral i de politiske temaene som tas opp.

Retningslinjer for arrangement på Drammensbiblioteket:

  • Ønsker du servering? Kontakt vår kaffebar Jovialen på epost til biblioteket@jovialen.no
  • Medarrangører styrer selv all sceneteknikk hos oss, inkludert lys, mikrofoner og projektor. Utstyret er meget brukervennlig, og vi tilbyr opplæring på forhånd>
  • Ved arrangement som går utover bemannet åpningstid (19:30 man-tors, 16:00 fredager, 15:00 lørdag og 16:00 søndager) må ansvarlig arrangør skrive meråpent kontrakt på forhånd. Les mer her.

Kontaktskjema

* obligatorisk felt

Språkvelger