spl://metadata/ab8a24dd-fc4b-4041-bdcc-b9d949df66dd/Manifestation/57b6ff16-9444-4041-bac7-e6cd59bad169
Hundene i Raqqa
Omslagsbilde
Forfatter: Kalland, Trygve
Utgivelsesår: 2019
Hyllesignatur: KAL
Medietype: Bok
Kategori: Skjønnlitteratur
Ressurstype: Fysisk
ISBN: 978-82-03-36434-1
Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse
Tilgjengelig: 2
Totalt antall utlån: 13
Antall lån i år: 0
Antall reserveringer: 0
Beskrivelse:
PST og E-tjenesten får hendene fulle når norske Hege Kvalvåg blir tatt som gissel av IS i Syria, og de i tillegg får vite om et planlagt terrorangrep mot Stortinget. Den ensomme unggutten Sjur møter somaliske Gaal og får endelig en god venn. Gaal overtaler han til å konvertere til Islam og joine brødrene 'De tålmodige' på Grønland i Oslo. For første gang opplever Sjur kameratskap og tilhørighet, men når gruppen planlegger et kaldblodig terrorangrep, blir det vanskelig. Enda verre blir det for ham når det viser seg at PST har fulgt med på han i all hemmelighet, og at de nå ønsker å sende ham - av alle mennesker - til Syria for å redde Hege. 'Hundene i Raqqa' er en nervepirrende og virkelighetsnær thriller om et gisseldrama og en redningsaksjon helt utenom det vanlige. Omtalen er utarbeidet av BS.

Tilgjengelighet

Loading...
Anmeldelser Vær den første som anmelder denne tittelen

Andre titler av samme forfatter

Lignende titler

Språkvelger

Utvid søket

Forfatter

Emner

OBS! Finner du ikke reservasjons-knappen og det kommer ikke opp noe på tilgjengelighet? Sjekk om det kommer opp flere eksemplarer under «Andre Formater». Dersom du ikke finner noe der betyr det at vi ikke har fått inn tittelen hos oss enda. Ta gjerne kontakt med oss, så setter vi deg på listen. Husk å legge ved lånekortnummeret ditt.